fbpx
Novosti

Objava u Novom Listu 20.03.2021.: Jedinstvena “modna revija” u interijeru i na terasi KANCELARIJA BAR-a

“Ako ste prolazili kraj Kancelarija bara niste mogli ne primijetiti zanimljive dizajne koji krase njegovu unutrašnjost. Nama su prekrasne haljine odmah zapele za oko pa smo odlučile pronaći tko stoji iza ove modne priče…”

“Terase su morale biti puste jer se tada mogla uzeti samo kava za van pa smo ih popunili lutkama i mojim kreacijama”, objašnjava nam Suzana i dodaje da se sve dogodilo vrlo spontano i bez planiranja te u samo sat vremena…”

Foto: Paola Mužić

“Kaže nam da je na ideju o “lutkama gostima” došao vlasnik bara Kristian Bečeić. Misao je stigla prvom polovicom veljače kada su krenula i prva popuštanja mjera, a poželio je razveseliti prolaznike te osvježiti, kako nam priča Suzana, “tužnu pandemijsku stvarnost”.
suzana_muzic

“Njihova se modna priča, sinergija kave i mode, nastavlja i danas kada su terase otvorene. Lutke i njihove neodoljive haljine preseljene su u unutarnji prostor bara tako da gosti mogu uživati u sunčanim danima i preslatkoj terasi…”

“Za kraj našeg razgovora, pokušali smo doznati kakvi su daljnji planovi ove neobične mode priče pa smo slučajno otkrili i da se u lipnju s Kancelarija barom sprema jedna “vrlo neobična” revija koja će nositi naziv “Žena”.

Svakako ćemo ju s veseljem popratiti! “

Izvor: Novi List (Sanda Milinković)

KANCELARIJA BAR - Jedina kancelarija u kojoj je zabava i opuštanje uz šalicu dobre kave Vaša obaveza :)…