fbpx

Kontakt

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na proslavu otvaranja naše treće lokacije KANCELARIJE BRUNCH BAR-a u centru grada Rijeke. Naša nova lokacija nalazi se odmah pored caffe bara KANCELARIJE BAR na adresi Đure Šporera 2.  Naši posjetitelji će od sada na jednom mjestu moći uživati u pravom malom raju u ugodnom i elegantnom interijeru uz mirisnu kavu i u hrani, slasticama i piću o kojoj se brinu naši kuhari da doživite pravu rapsodiju okusa. Svi oni koji su nas i do sada posjećivali na prvu možete zaključiti kako smo veseli, inovativni i pomalo luckasti tim a ovoga puta smo to prenijeli i na naš jelovnik u kojemu nudimo, PINSA – Ljuti Direktor, PINSA – Viša Referentica Vege, Obročnu salatu – Stručna Suradnica Buratta, Tortilja – Zamjenica PILE sindikalnog povjerenika, BURGER – Direktorski, TOST – Viši Referent ili pak OMLET – jaja za Direktora…   Vidimo se !

KANCELARIJA BRUNCH BAR
Đure Šporera 2 
51000 Rijeka – HR

Tel.: +385 (0) 51 663 780
E-mail: info@kancelarijabar.com

RADNO VRIJEME
PON – PET:  07:30 – 23:30 sati
SUB:   07:30 – 23:30 sati
NED:  Zatvoreno

Naš prvo otvoreni caffe bar KANCELARIJA BAR otvoren simboličnog dana 08.08.2018. godine nalazi se u prizemlju stambeno-poslovnog kompleksa “Galerija Riječka” koji ima sve što vam je potrebno za jednostavniji, ugodniji i kvalitetniji život. Moderno dizajnirana i sofisticirana građevina donosi dašak budućnosti u povijesnoj jezgri Starog grada Rijeke, na prestižnijoj lokaciji u produžetku šetnice Korza, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mjesto javnih događanja.

KANCELARIJA BAR
Đure Šporera 2 A
51000 Rijeka – HR

Tel.: +385 (0) 51 565 593
E-mail: info@kancelarijabar.com

RADNO VRIJEME
PON – PET:  06:30 – 22:00 sati
SUB:   07:00 – 22:00 sati
NED:  Zatvoreno

“U Korzu se Rijeka ogleda, iz Korza se Rijeka čita. Riječani na Korzu mogu sve. Mogu vidjeti i biti viđeni.” Upravo zbog samog značenja Korza za grad Rijeku, savršeno se utkalo u dio doma i života povijesti i tradiciju Starog grada i ritam Korza. Komadić raja i san o životu u luksuzno opremljenom domu, sa prostranim i uređenim zelenim terasama i balkonima, stvorilo je oazu mira i tišine u samom središtu grada i u neposrednoj blizini gradskih sadržaja.

Željom stvaranja udobnosti doma i užitka življenja u jedinstvenom okruženju tradicije, izgrađen je poslovno-stambeni kompleks GALERIJA RIJEČKA a koja pruža savršen spoj elegancije, profinjenosti, luksuza i povijesti, ali vam ne uskraćuje prednosti urbanog života.

KANCELARIJA BAR – TOWER smješten na 5. katu Tower Center Rijeka. Tower Center Rijeka otvoren je u studenom 2006. godine. Raspolaže s više od 125.000 kvadratnih metara površine na kojoj se nalazi više od 120 trgovina i 11 megastorea. Osim toga, Tower Center Rijeka je ugodno mjesto za zabavu. Unutar centra nalaze se brojni ugostiteljski sadržaji, multiplex kino i drugi prostori za razonodu u slobodno vrijeme, a van same trgovačke površine, ali u sklopu Centra, nalaze se igraonica, bowling i restoran na površini većoj od 2.000 m2.

KANCELARIJA BAR – TOWER
Janka Polića Kamova 81 A
51000 Rijeka – HR

Tel.: +385 (0) 51 346 041
E-mail: info@kancelarijabar.com

RADNO VRIJEME
PON – NED:  07:30 – 22:00 sati