fbpx
Novosti

MODNA REVIJA “ŽENA” – KANCELARIJA BAR – 03.07.2021.

S velikom radošću ovim putem želimo vam uputiti poziv te vas izvijestiti o jedinstvenom događaju koji će se održati u sklopu ugostiteljskog objekta Kancelarija Bar, dana 03.07.2021.godine.

Modna revija „Žena“  bit će sve samo ne tipična revija, a na ideju za ovaj inovativni koncept došli su već prošle godine Suzana Mužić, kreatorica brenda Lillium i Kristijan Bečeić, vlasnik Kancelarija Bar-a, no zbog pandemije njegova je realizacija morala pričekati.

Svoju sjedinjenu kreativnost ipak su uspjeli pokazati uređenjem unutrašnjosti bar-a za vrijeme lockdown-a kad su je lutke odjevene u Lillium kreacije pretvorile u pravi modni izlog.

Žena koja se osjeća dobro u svom tijelu lijepa je bez obzira na veličinu koju nosi, prigodu, stil i trendove, a upravo to želimo pokazati kroz modnu reviju koju će nositi žene različite dobi u kreacijama koje su pomno odabrane prema njihovoj osobnosti kako bi posebnost svake od njih još više došla do izražaja.

Za posjetitelje događaja u pripremi su mnoga iznenađenja, a večer će biti popraćena glazbom uživo u izvedbi riječke grupe Duo Brutalero kao i promocijom pića naših sponzora Vina Laguna te Aura rakija koja će svoje proizvode prezentirati atraktivnom pripremom hladnih napitaka iz svoje brendirane prikolice, posebno osmišljenih za ovu prigodu. Goste će zabavljati i plesna skupina RIDance, a svoje će modne komade predstaviti i Borša, Mara Li i Adriana Rajčić Design. Tvrtka PARKING TIM d.o.o. koja je specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje nekretnina (Facility Management) također je pokrovitelj događaja i ujedno je pružila svoju logističku pomoć, te usluge Web dizajna i Web hosting rješenja (Više na: https://parkingtim-hosting.com ).

Promotivne cijene, dobar ritam i nasmijano osoblje dodatno će začiniti atmosferu, a naš će se organizacijski tim pobrinuti da ova večer za pamćenje prođe u odličnom raspoloženju svih prisutnih.

Događaj je već prepoznat kao osvježenje među zabavnim sadržajima koji se očekuju ovog ljeta te su ga najavile i popratile mnoge medijske kuće.

S obzirom na nepredvidivu epidemiološku situaciju, datum održavanja događaja dugo nismo mogli sa sigurnošću utvrditi te stoga, ovim putem sa veseljem objavljujemo datum održavanja dana 03.07.2021. sa početkom u 18:00 sati.

Veselimo se Vašem dolasku.

KANCELARIJA BAR

Želimo zahvaliti na objavama Novom Listu, Stiluti, Party.hr, Tekliću i RIportal :

https://www.party.hr/foto-rijeka-centar/kancelarija-bar-rijeka-lilium-modna-revija-0307.html

KANCELARIJA BAR - Jedina kancelarija u kojoj je zabava i opuštanje uz šalicu dobre kave Vaša obaveza :)…