fbpx

O nama

Dražestan i šarmantan mali caffe bar originalnoga imena “KANCELARIJA BAR” koji će vam odmah zapeti za oko!
Mjesto koje se ističe ponudom i interijerom, koje je jednostavno drukčije od svega šta ste vidjeli. U prostoru ništa nije prepušteno slučaju, svaki detalj je pomno odabran; od minijaturnih pisaćih mašina sa ulogom držača cjenika do originalno napravljene tapete džungle, dekorativnog plavog betona na zidovima i “nevidljivim” vratima toaleta…

KANCELARIJA BAR otvorio je svoja vrata 08.08.2018. godine. Od tada postaje omiljeno mjesto za ležerna druženja. Pravi mali raj za sve one koji žele uživati u ugodnom i elegantnom interijeru odraditi kancelarijski sastanak u drukčijem okruženju. Osobitu pažnju pridajemo osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj ponudi iz koje možete izabrati brojna domaća i uvozna pića, tople napitke i prirodne sokove. Želimo našim gostima pružiti jedinstven doživljaj zbog kojeg će imati potrebu postati stalni gosti Kancelarija Bar-a, te koji svoju prvu mirisnu jutarnju kavu ili pak opuštajući uz čašu vina obožavaju popiti upravo ovdje.

O LOKACIJI 

GALERIJA RIJEČKA je stambeno-poslovni kompleks koji ima sve što vam je potrebno za jednostavniji, ugodniji i kvalitetniji život. Moderno dizajnirana i sofisticirana građevina donosi dašak budućnosti u povijesnoj jezgri Starog grada Rijeke, na prestižnijoj lokaciji u produžetku šetnice Korza, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mjesto javnih događanja. 

“U Korzu se Rijeka ogleda, iz Korza se Rijeka čita. Riječani na Korzu mogu sve. Mogu vidjeti i biti viđeni.” Upravo zbog samog značenja Korza za grad Rijeku, savršeno se utkalo u dio doma i života povijesti i tradiciju Starog grada i ritam Korza. Komadić raja i san o životu u luksuzno opremljenom domu, sa prostranim i uređenim zelenim terasama i balkonima, stvorilo je oazu mira i tišine u samom središtu grada i u neposrednoj blizini gradskih sadržaja. Željom stvaranja udobnosti doma i užitka življenja u jedinstvenom okruženju tradicije, izgrađen je poslovno-stambeni kompleks GALERIJA RIJEČKA a koja pruža savršen spoj elegancije, profinjenosti, luksuza i povijesti, ali vam ne uskraćuje prednosti urbanog života.

KANCELARIJA BAR-u DODJELJENA NAGRADA U 2021. GODINI ZA IZVRSNOST 

Zahvaljujemo na dodijeljenoj nagradi i certifikatu u 2021. godini za izvrsnost od SLUURPY (https://hr.sluurpy.com/rijeka/restaurant/6069267/kancelarija-bar) od strane cijelog našeg tima KANCELARIJA BAR-a i tvrtke KNOW-HOW d.o.o., Đure Šporera 2 A, 51000 Rijeka – HR. U nastavku prenosimo njihovu čestitku i prestižno priznanje:

“Dear owners of Kancelarija Bar,

We are pleased to inform you that Kancelarija Bar has received the official 2021 Certificate of Excellence from Sluurpy! We are delighted to congratulate you and offer you our most sincere congratulations by sending you such special acknowledgment which can be published on your website. This achievement follows your super rating on Sluurpy!”