fbpx

O nama

Dražestan i šarmantan mali caffe bar originalnoga imena “KANCELARIJA BAR” koji će vam odmah zapeti za oko!
Mjesto koje se ističe ponudom i interijerom, koje je jednostavno drukčije od svega šta ste vidjeli. U prostoru ništa nije prepušteno slučaju, svaki detalj je pomno odabran; od minijaturnih pisaćih mašina sa ulogom držača cjenika do originalno napravljene tapete džungle, dekorativnog plavog betona na zidovima i “nevidljivim” vratima toaleta…

KANCELARIJA BAR otvorio je svoja vrata 08.08.2018. godine. Od tada postaje omiljeno mjesto za ležerna druženja. Pravi mali raj za sve one koji žele uživati u ugodnom i elegantnom interijeru odraditi kancelarijski sastanak u drukčijem okruženju. Osobitu pažnju pridajemo osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj ponudi iz koje možete izabrati brojna domaća i uvozna pića, tople napitke i prirodne sokove. Želimo našim gostima pružiti jedinstven doživljaj zbog kojeg će imati potrebu postati stalni gosti Kancelarija Bar-a, te koji svoju prvu mirisnu jutarnju kavu ili pak opuštajući uz čašu vina obožavaju popiti upravo ovdje.

O LOKACIJI 

GALERIJA RIJEČKA je stambeno-poslovni kompleks koji ima sve što vam je potrebno za jednostavniji, ugodniji i kvalitetniji život. Moderno dizajnirana i sofisticirana građevina donosi dašak budućnosti u povijesnoj jezgri Starog grada Rijeke, na prestižnijoj lokaciji u produžetku šetnice Korza, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mjesto javnih događanja. 

“U Korzu se Rijeka ogleda, iz Korza se Rijeka čita. Riječani na Korzu mogu sve. Mogu vidjeti i biti viđeni.” Upravo zbog samog značenja Korza za grad Rijeku, savršeno se utkalo u dio doma i života povijesti i tradiciju Starog grada i ritam Korza. Komadić raja i san o životu u luksuzno opremljenom domu, sa prostranim i uređenim zelenim terasama i balkonima, stvorilo je oazu mira i tišine u samom središtu grada i u neposrednoj blizini gradskih sadržaja. Željom stvaranja udobnosti doma i užitka življenja u jedinstvenom okruženju tradicije, izgrađen je poslovno-stambeni kompleks GALERIJA RIJEČKA a koja pruža savršen spoj elegancije, profinjenosti, luksuza i povijesti, ali vam ne uskraćuje prednosti urbanog života.