fbpx

Kontakt

KANCELARIJA BAR nalazi se u prizemlju stambeno-poslovnog kompleksa “Galerija Riječka” koji ima sve što vam je potrebno za jednostavniji, ugodniji i kvalitetniji život. Moderno dizajnirana i sofisticirana građevina donosi dašak budućnosti u povijesnoj jezgri Starog grada Rijeke, na prestižnijoj lokaciji u produžetku šetnice Korza, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mjesto javnih događanja.

KANCELARIJA BAR
Đure Šporera 2 A
51000 Rijeka – HR

Tel.: +385 (0) 51 565 593
E-mail: [email protected]

RADNO VRIJEME
PON – PET:  06:30 – 22:00 sati
SUB:   07:00 – 22:00 sati
NED:  Zatvoreno

“U Korzu se Rijeka ogleda, iz Korza se Rijeka čita. Riječani na Korzu mogu sve. Mogu vidjeti i biti viđeni.” Upravo zbog samog značenja Korza za grad Rijeku, savršeno se utkalo u dio doma i života povijesti i tradiciju Starog grada i ritam Korza. Komadić raja i san o životu u luksuzno opremljenom domu, sa prostranim i uređenim zelenim terasama i balkonima, stvorilo je oazu mira i tišine u samom središtu grada i u neposrednoj blizini gradskih sadržaja.

Željom stvaranja udobnosti doma i užitka življenja u jedinstvenom okruženju tradicije, izgrađen je poslovno-stambeni kompleks GALERIJA RIJEČKA a koja pruža savršen spoj elegancije, profinjenosti, luksuza i povijesti, ali vam ne uskraćuje prednosti urbanog života.